Grid
Jaunumi

Mežaparka Rezidencēs pieejami privātmāju būvniecībai gatavi zemes gabali

Kā harmonisks turpinājums vecajam Mežaparkam gar Kokneses prospektu tiek veidots projekts Mežaparka Rezidences. Pastaigājoties pa tā bruģētajām, laternu apgaismotajām ielām un gājēju celiņiem, kas vijas cauri pirmajiem 10 labiekārtotajiem hektāriem, šķiet, pilsētas straujie ritmi uz brīdi pierimst, ļaujot ievilkt elpu un atjaunot dienas skrējienā zaudēto enerģiju. Saulainajā teritorijā, kas drīz apaugs ar mājām un zaļumiem, savus jaunos īpašniekus gaida arī privātmāju apbūvei gatavi zemes gabali.

 

 

Projekts Mežaparka Rezidences, kas aptver 31 hektāru plašu teritoriju, ir Baltijā vērienīgākais dzīvojamo īpašumu attīstības projekts. Nonākot tā pirmās kārtas apbūves vietā, kur šobrīd tiek celtas pirmās privātmājas, pārņem šai Rīgas apkaimei tik ļoti raksturīgais miers un klusums.

 

Mežaparka Rezidencēs klientiem tiek piedāvāti dažādi īpašumi – jau pabeigtas vai būvniecības stadijā esošas privātmājas, dzīvokļi, rindu un dvīņu mājas, kā arī kopumā 40 apbūves gabali 1200 līdz 2000 kvadrātmetru platībā, kas paredzēti savrupmāju celtniecībai. Visi zemes gabali ir labiekārtoti un aprīkoti ar jaunām pilsētas komunikācijām, kas ir liela priekšrocība attiecībā pret tradicionālo Mežaparku, kur tā iedzīvotāji bieži vien saskaras ar komunikāciju kvalitātes problēmām. Sakārtota ir arī apkārtējā infrastruktūra – izveidotas apgaismotas ielas un gājēju celiņi, atpūtas zonas ar soliņiem, kā arī veikta apjomīga teritorijas apzaļumošana. Tātad, iegādājoties zemi Mežaparka Rezidencēs, jaunajiem īpašniekiem nav jāraizējas par tās labiekārtošanu. Vienīgais, kas nepieciešams, ir saskaņot iecerētās mājas izskatu ar attīstītājiem, lai tā atbilstu projekta kopējam konceptam.

 

Zooloģiskā dārza, Dziesmu svētku, grezno privātmāju, atmodas un vēl daudzu citu iemeslu dēļ Mežaparkam ir svarīga loma un spēcīgas asociācijas gandrīz katra Latvijas iedzīvotāja apziņā. Tomēr iespējas šeit dzīvot un būvēt īpašumu ir visai ierobežotas, jo brīvu apbūves zemju piedāvājums Mežaparkā ir limitēts. Tiem, kuri vēlas dzīvot šajā zaļajā Rīgas apkaimē, nākas pirkt jau apbūvētus īpašumus, kas pēc tam ir jānojauc vai jārekonstruē atbilstoši noteiktām prasībām. Apbūves zemju piedāvājums Mežaparkā ir ļoti mazs, tāpēc zemes gabala iegāde Mežaparka Rezidencēs – tā ir jauna iespēja piepildīt sapni par dzīvošanu šajā pieprasītajā un vietējo vidū iemīļotajā apkaimē – Mežaparkā. Iespēja iegādāties savām vēlmēm atbilstoša lieluma zemes gabalu – tā ir īpaša priekšrocība, kas citur Mežaparkā nav iespējama.

 

Tā kā projekts Mežaparka Rezidences tiek veidots kā Mežaparka turpinājums, kurā šīs apkaimes dzīves stila un apbūves koncepti apvienoti ar augstu komfortu un mūsdienīgu dizainu, iegādājoties šeit apbūves zemi, klients varēs gan piepildīt sapni par dzīvi šajā rajonā, gan apmierināt savu vēlmi pēc labākās iespējamās dzīves vides. Gluži kā tradicionālajā Mežaparkā, arī Mežaparka Rezidencēs tiek radīta vide, kur tā iedzīvotāji varēs ik dienas „uzlādēt baterijas”, lai savu enerģiju pēc tam varētu tērēt lietām, kuras rada vislielāko vērtību. Mežaparka Rezidences pircējs novērtēs arī to, ka var atrasties drošā vidē ar inteliģentiem, līdzīgi domājošiem kaimiņiem, kuri respektē viens otra vēlmi pēc privātuma.

 

Svarīgi ir arī atcerēties, ka īpašumi Mežaparka Rezidencēs ir stabila vērtība. Mežaparks jau no tā pirmsākumiem ir bijis pieprasīts rajons, kurā mitinās sabiedrības inteliģences elite. Tas laika gaitā nav mainījies un tā paliks arī turpmāk, tādēļ tie, kuri projektā iegādāsies īpašumu sev vai saviem bērniem, būs tikai ieguvēji, jo šai zemei vērtība nepazemināsies.