Grid
Jaunumi

Ciematā Lapsas nosvinēti spāru svētki jaunajam mājas projektam Ligzda

Vadošais privātmāju ciematu attīstītājs Pierīgā Nordic Villages uzsācis māju būvniecību arī tik pieprasītajā mūra tehnoloģijā. Pirmās mūra mājas projekta „Ligzda” spāru svētki nupat nosvinēti Babītes novada ciematā LAPSAS. Šīs mājas kopējā platība ir 166 kvadrātmetri. Mājai ir 4 istabas, slēgta garāža. Teritorija ap māju ir labiekārtota – bruģēti un asfaltēti pievedceļi, gar ielu izbūvēts koka žogs, bet starp īpašumiem ir sieta žogs. Kā apkures risinājums izvēlēts gaisa siltumsūknis, kas ļauj maksimāli samazināt apkures izmaksas. Kopumā ciematā tiks uzbūvētas 8 šādas mājas ar pilnu apdari un tās plānots nodot ekspluatācijā jau šī gada augustā.

„Iepriekš Nordic Villages ciematos pārdošanā bija tikai koka moduļu mājas. Mērķis, uzsākot mūra māju būvniecību, bija piedāvāt klientiem lielākas izvēles iespējas. Piemēram, mūra tehnoloģijā būs pieejams arī līdz šim pieprasītākais mājas projekts Cherry, kura īpašā priekšrocība ir iespēja īpašniekam pēc vajadzības nākotnē ērti izbūvēt otro stāvu.”, atzīmē Nordic Villages pārdošanas vadītājs Jānis Ozols.

Šis ir labs brīdis iegādāties pilnībā gatavu māju, jo, kā rāda tirgus dati, cenas pēdējos pāris gadus nemainīgi aug un bankas, tai skaitā sadarbībā ar ALTUM atbalstu, piedāvā izdevīgus finansējuma nosacījumus kvalitatīvam īpašumam.

Ciemats LAPSAS atrodas Babītes novadā pusceļā starp Rīgu un Jūrmalu, klusā un ainaviskā meža ielokā. Līdz Rīgas centram jābrauc vien 15 minūtes – tieši tik, lai mājupceļā spētu pārslēgties no darbiem uz nesteidzīgu dzīves baudīšanu. Ideāla vieta, kur realizēt savu sapni par privātmāju. Ciemata ielas un gājēju celiņi asfaltēti un apgaismoti. Iegādei pieejamas gatavas privātmājas un privātapbūves zeme ar komunikāciju pieslēgumiem. Ciematā kopā ir 94 mājvietas, no kurām 76 jau pārdotas.

Plašāka informācija par ciematu LAPSAS pieejama Nordic Villages mājas lapā – https://www.ciemati.lv/lv/ciemati/babite-lapsas/par-ciematu/