Grid
Jaunumi

Uzsākta 2. un 3. kārtas zemes gabalu pārdošana “Nordic Villages” privātmāju ciematā “Mežavēji” Mārupē

Domuss grupas uzņēmums – vadošais privātmāju ciematu attīstītājs Pierīgā “Nordic Villages” uzsācis privātmāju apbūves zemesgabalu rezervāciju Mārupē, ciematā “Mežavēji”.

“Par apbūves zemes iegādi, it īpaši Mārupē, potenciālo klientu interese ir pieaugoša. Lai arī pieprasījums ir augsts, labu apbūves zemes gabalu piedāvājums īpaši ar visām komunikācijām un labiekārtotā ciematā ir ļoti ierobežots. Par to liecina arī fakts, ka pirmās kārtas zemes gabali tika ātri izpārdoti. Tāpēc uzskatām, ka šī ir viena no iespējam par pieejamu cenu iegādāties zemi Mārupē un uzsākt būvniecību uzreiz.”, norāda pārdošanas vadītājs Jānis Ozols.
Ciemats “Mežavēji” atrodas pārdesmit metrus no Lielās un Pededzes ielu krustojuma – ērti piebraucamā un klusā rajonā Mārupē. Ciemata attīstība plānota septiņās kārtās, kopumā izveidojot 47 jaunas mājvietas.

Otrajā un trešajā kārtā piedāvātie 16 apbūves zemes gabali ir platībā ap 1200 kv.m., kas ir tirgū pieprasītas platības, zemesgabaliem ir pieejami pieslēgumi pilsētas komunikācijām – elektrībai, ūdensvadam un kanalizācijai un gāzei. Ciemata ielas un ietves klāj bruģis, tumšajās diennakts stundās iela apgaismota.
Ciemats “Mežavēji” Mārupē var kļūt par lielisku mājvietu ļoti dažādām klientu grupām. Mārupe ir viens no iecienītākajiem dzīvojamajiem rajoniem Pierīgā, kuru dzīves kvalitātes, skaisto apkārtnes ainavu, sakārtotās sociālās infrastruktūras, izglītības iestāžu, kultūras un sporta iespēju dēļ izvēlas arvien vairāk ģimeņu. Te dzīvojamo un darījumu teritoriju apbūve mijas ar idilliskām lauku ainavām. Pavisam netālu atrodas veikali, skolas, bērnudārzi, tirdziņš, medicīnas iestādes, nodrošināta laba satiksme ar Rīgu, vien 15 minūšu brauciena attālumā ir Jūrmala.